Vision - Mission
Vision - Mission
Vision - Mission
Vision - Mission
Vision - Mission
Vision - Mission
Vision - Mission
Kontakt
 
Kontakt
02-03-2011
< Tilbage
Bioni Food

NYHED: Bioni System til hygiejnisk følsomme områder

 

 

 

BIONI SYSTEM®


Kompetence inden for levnedsmiddelområdet – din sikkerhed

 

Overalt, hvor der forarbejdes levnedsmidler, er hygiejnen særlig vigtig. Men især i produktions- og lagerlokaler inden for levnedsmiddelindustri og –håndværk finder skimmelsvampe og bakterier ideelle vækstbetingelser og besværliggør overholdelsen af de strenge hygiejnekrav. En regelmæssig og omhyggelig rengøring af maskiner, transportbånd og overflader kan til dels løse problem. For især svært tilgængelige vægflader og lofter er ikke omfattet af rengøringen og specielt på disse flader favoriseres væksten af mikroorganismer gennem den fugt, der opstår i forbindelse med rengøring. En følgevirkning af dette er stadig tilbagevendende vedligeholdelsesarbejder.

 

BIONI SYSTEM tilbyder nu en enestående, ny og sikker systemløsning for ”Food” området (certificeret af TÜV Rheinland), som er specielt rettet mod de høje krav inden for levnedsmiddelsektoren.

 

Dette muliggøres gennem en kombination af højteknologiske systemkomponenter og den fagligt korrekte forarbejdning gennem højt kvalificerede specialister.

 

De enkelte systemkomponenter er udviklet i samarbejde med Fraunhofer Institut für Chemische Technologie og realiseres vha. erfarent og specialuddannet fagpersonale.

 

Således sikrer og garanterer BIONI SYSTEM sine kunder højeste kvalitet. 
 

De enkelte systemkomponenter står for en konsekvent videreudvikling af BIONI produkterne, der gennem mange år har vist deres værd i praksis.

 

Anvendelsen af en patenteret modstandsmekanisme, baseret på et nyt sølv substans-kompleks fra nano-teknologien, betyder at BION SYSTEM med systemløsningen ”Food” er i stand til at tilbyde en enestående, stabil og samtidig miljøvenlig langtidsbeskyttelse mod skimmelsvamp og bakterieangreb, specielt til fugtige områder.


Hygiejnen i produktions- og lagerlokaler forbedres hermed varigt, produkter beskyttes effektivt og de tidligere så krævende vedligeholdelses- og saneringsforanstaltninger reduceres betydeligt.
 

BIONI SYSTEM systemløsningen „Food“ er enestående i sin anvendelse. Tidskrævende forarbejde tilhører fortiden.


Fordele:
- IKKE nødvendigt at fjerne skimmelsvampangrebne (ellers intakte) pudslag eller

  andre lag!
- INGEN "skimmel-fjerner"!
- INGEN unødvendige omkostninger!
 


  

Intelligent Overfladebehandling