Vision - Mission
Vision - Mission
Vision - Mission
Vision - Mission
Vision - Mission
Vision - Mission
Vision - Mission
Kontakt
 
Profil
15-05-2008
< Tilbage
Europæisk forskningspris til Bioni og Fraunhofer ICT

Bioni CS GmbH og Fraunhofer Institut modtager Frost & Sullivan Award

Den 15. maj 2008 uddeltes Frost & Sullivan Awards ved en festgalla på Grosvenor Hotel i London. Ved den lejlighed modtog Bioni CS GmbH og Fraunhofer Institut für Chemische Technologie den Europæiske pris for en fremragende indsats indenfor forskning på området anti-mikrobiel nano-overfladebehandling i 2008 (Europäischer Preis für Spitzenleistungen in der Forschung 2008 auf dem Gebiet anti-mikrobieller Nano-Beschichtungen). Prisen blev tildelt for samarbejdet omkring udviklingen af den miljøvenlige, VOC-arme vægmaling Bioni Hygienic, der baserer på nanoteknologi.

 

"En enestående produktudvikling gennem nanoteknologisk forskning på topniveau" således roste Brett Gascoine, direktør for Best Practices Group hos Frost & Sullivan, og overgav diplom og pokal til Dipl.-Chem. Helmut Schmid, leder af fagområdet nanoteknologi indenfor produktområdet energitekniske systemer hos ICT, som modtog prisen på vegne af projektteamet.
 

Frost & Sullivan er et af de mest betydningsfulde internationale virksomhedsrådgivningsfirmaer og de uddeler årligt forskningspriser indenfor forskellige højteknologiske områder. Prisen gives til en institution eller en virksomhed, der har præsteret nye, banebrydende forskningsresultater. Prisen honorerer videnskabelige resultater og produktudvikling, der har en signifikant positiv indflydelse på branchen med hensyn til teknologisk tilpasning, forandring eller konkurrencesitutationen. Analysemetode og vurderingskriterier for prisen er nøjagtigt definerede. 

Intelligent Overfladebehandling